#
13
0
15

Benvinguda

Salutació de l'alcalde

Internet s'ha configurat com una ferramenta plena de possibilitats, per la qual cosa la corporació que presidisc no es pot quedar arrere en esta nova dinàmica en què la informació, la participació i la modernitat són el camí que marcarà el futur de la nostra societat.

I és per això que l'Ajuntament de la Torre d'en Doménec ha volgut posar en marxa una pàgina web municipal per a acostar i facilitar, tant com siga possible, tota la informació a l'abast dels nostres ciutadans i ciutadanes. Considerem que pot ser un element que facilite la relació entre els veïns i l'ajuntament i esperem anar millorant-la de manera gradual amb l'ajuda de tots vostés.

Esta pàgina web, també ha de servir per a acostar la Torre d'en Doménec a tots els usuaris d'Internet; i a causa de les seues potencialitats com a poble de La Plana Alta xicotet, tranquil i molt ben comunicat (prop de  l'aeroport de Castelló, prop de l'Autovia CV-10 i a menys de mitja hora de la platja i de Castelló ciutat) hi haurà molts internautes que voldran conéixer-ho personalment i a poc a poc anirem gaudint del creixement i progrés que segur experimentarà la nostra comarca.

Desitjo que esta pàgina web facilite l'ús de les noves tecnologies i que l'entrada d'este servici d'informació municipal a través de la xarxa puga ser un element de col·laboració entre l'Ajuntament de la Torre d'en Doménec i els seus veïns i veïnes.

Rebeu una salutació ben cordial.

L'alcalde,

Héctor Prats Barreda